# FII ÎN LINIA ÎNTÂI!

România se confruntă în aceste momente, la fel ca toate celelalte state din lume, cu pandemia de coronavirus. Mii de persoane se află în izolare la domiciliu iar alte câteva mii în carantină. Zilnic, sute de persoane sunt depistate pozitiv cu acest virus. Numărul deceselor creşte de la o zi la alta. Medicii şi spitalele fac faţă cu greu acestei situaţii. Stocurile cu materiale de protecţie scad semnificativ. Cele cu dezinfectanţi la fel. Din aceste motive, în încercarea de a salva viaţa altora, multe cadre medicale s-au infectat cu virusul Covid-19.

Cu această situaţie se confruntă şi spitalele din Iaşi.

Din acest motiv, postul de televiziune IAŞI TV LIFE a dat start campaniei umanitare „FII ÎN LINIA ÎNTÂI!”.

Prin intermediul acestei campanii ne dorim să strângem fonduri pentru ajutorarea spitalelor din Iaşi aflate în lupta cu virusul Covid-19.

Fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi folosite pentru:

  • Dotarea unităţilor sanitare din judeţul Iaşi cu aparatură medicală şi materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19 precum măşti, mănuşi de unică folosinţă şi dezinfectanţi;
  • Materiale de protecţie pentru personalul angajat din instituţiile care asigură permanenţă în cadrul instituţiilor din subordinea MAI, MApN, MS.

Donaţiile pot fi făcute în conturile campaniei, deschise la OTP Bank Iaşi.

Lia ANTON, manager IAŞI TV LIFE:

“Este esenţial ca în astfel de momente să fim solidari şi să ne implicăm. Cu toţii avem nevoie de un sistem sanitar solid. Doar împreună putem lupta împotriva acestei pandemii. Donează! FII ŞI TU ÎN LINIA ÎNTÂI!”