DONEAZĂ

Donează pentru Oamenii din #LiniaÎntâi

Beneficiar: ASOCIAȚIA HUMAN HELP | CF: 29544108

MODALITĂȚI DE PLATĂ

DONAȚIILE pot fi făcute:

1) Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2) în conturile campaniei, deschise la OTP Bank Iaşi:

Beneficiar: ASOCIAȚIA HUMAN HELP | CF: 29544108

OTPVROBUXXX Cod BIC / SWIFT – OTP BANK ROMANIA

IBAN RON:  RO34OTPV570001112825RO04
IBAN EURO: RO72OTPV570001112825EU01

Prin intermediul acestei campanii ne dorim să strângem fonduri pentru ajutorarea spitalelor din Iaşi aflate în lupta cu virusul Covid-19.

Fondurile strânse prin intermediul acestei campanii vor fi folosite pentru:

  • Dotarea unităţilor sanitare din judeţul Iaşi cu aparatură medicală şi materiale de strictă necesitate în tratarea persoanelor infectate COVID-19 precum măşti, mănuşi de unică folosinţă şi dezinfectanţi;
  • Materiale de protecţie pentru personalul angajat din instituţiile care asigură permanenţă în cadrul instituţiilor din subordinea MAI, MApN, MS.